Tapahtumainfo

Järjestämme talvijuoksutapahtuman hienoissa Nuuksion maisemissa. Osallistujamäärä on rajoitettu.

Ilmoittautuminen https://holvi.com/shop/ultrasportshop/section/kilpailut/

 

Olosuhteet tähän aikaan voivat vaihdella kylmästä ja lumisesta pakkaspäivästä aina lumettomaan ja lämpimään, vähän talvesta riippuen. Siksi tapahtuma saattaa olla myös extreme-luontoinen, jos poluilla on paljon lunta.

 

Ennen tapahtumaa järjestämme reitillä myös yhteislenkkejä. Vaikka et olisi osallistumassa itse tapahtumaan on yhteislenkeille osallistuminen kaikille vapaata. Yhteislenkit vetää Mikael Heerman.

 

Yhteislenkeistä tulee lisätietoa Nuuksio Winter Run facebook-sivuille.

 

Kisakeskuksena toimii Folkhälsanin tilat Solvallassa Solvallan urheilukentällä osoitteessa Nuuksiontie 82, 02820 Espoo.

 

Kisakeskuksesta löytyy pukuhuoneet, vessat sekä suihkumahdollisuus. 

 

 

KOSKA?

Tapahtuman ajankohta on lauantaina 25.3.2023. 

Lähdöt:
7,5km startti kello 10.00

15km startti kello 10.30

 

SARJAT

MIEHET JA NAISET noin 7,5 km ja 15 km

Tapahtuma koostuu kahdesta eri sarjasta. Molemmissa sarjoissa voit juosta tavoitteellisemmin, tai ottaa rennosti höntsäillen. Sovelletaan herrasmiessääntöä, eli hitaampi antaa tietä nopeammalle. Nopeammat pyytävät tietä kohteliaasti sanoin, ei kyynärpäitä käyttäen. Kunnioitamme kaiken tasoisia menijöitä. 

 

Ennen kilpailua järjestämme myös yhteislenkkejä kisareitillä. Näihin on kaikilla vapaa pääsy, vaikka et olisi osallistumassa itse kisaan.

 

KENELLE SOPII?

Tapahtuma sopii kaikille ulkoilusta ja liikunnasta pitäville. Tavoitteena on järjestää koko perheen tapahtuma, jossa iloisia ilmeitä, hyvää mieltä, yhdessä oloa ja nautintoa riittää ihan jokaiselle kuntotasosta riippuen. Noin 7,5 km reitti kulkee kauniilla Nuuksion poluilla ja matkavaihtoehtoja on kaksi, noin 7,5 tai 15 km. Eli voit kiertää reitin yhden tai kaksi kertaa. Tarkka reitti tarkentuu tapahtumaa edeltävinä päivinä, sillä huomioimme sen hetkisen sään ja lumitilanteen.

 

TARJOILUT

Tarjolla on lämmintä mehua sekä pientä purtavaa.

 

SÄÄNNÖT JA SUOSITUKSET

Kilpailussa käytettävät säännöt ja ohjeet perustuvat Polkujuoksijan etikettiin seuraavilla lisäyksillä ja poikkeuksilla:

Vaikka kyseessä on kilpailu, tapahtumassa toivotaan noudatettavan ns. herrasmies-sääntöjä. Ohittaminen reitillä voi olla hankalaa, mikäli lunta on maastossa paljon. Tällöin kaikkia tapahtumaan osallistuvia helpottaa, jos toisen ohittamista ei tarkoituksella hankaloiteta vaan ohitukset tehdään sovussa.

Loukkaantumistilanteessa nopein apu löytyy paikalla olevilta kanssakilpailijoilta. Jokaisen tapahtumaan osallistuvan velvollisuutena on auttaa pulaan joutunutta tai loukkaantunutta kanssakilpailijaa. Mikäli poispääsy reitiltä ei onnistu omin avuin ole yhteydessä kisajärjestäjiin tai hengenvaarallisessa tilanteessa suoraan pelastusviranomaisiin.   

 

Kilpailijoille suositellaan omaa urheilu- tai tapaturmavakuutusta, joka kattaa maastokilpailuihin osallistumisen.

 

Lue myös erillinen turvallisuusohje.

 

Tallenna mukaasi järjestäjien numerot:

Mikael 040 568 9915 tai Sari 040 840 0042

 

VARUSTEET

Pakollisena varusteena ovat pilli, matkapuhelin (järjestäjien numero talletettuna) sekä avaruuslakana tai vastaava. Suosittelemme lisäksi käyttämään säänmukaista vaatetusta.

 

HUOLTO

Huolto tapahtuu kisakeskuksen yhteydessä eikä reitin varrella ole erillistä huoltopistettä. Pidemmän sarjan (15 km) osallistujat voivat käyttää kisakeskuksen huoltopöytää juostessaan kisakeskuksen läpi puolimatkassa. Jokainen juoksija kantaa mukanaan reitillä tarvitsemansa varusteet ja energiat.

 

REITTIKARTTA

Kisakeskus on Solvallassa,  Solvallan urheilukenttä, Nuuksiontie 82, 02820 Espoo. Sekä lähtö että maali sijaitsevat urheilukentällä.

Reitti kulkee Nuuksion hienoissa maisemissa.

 

 

GPX-track löytyy https://drive.google.com/file/d/1wFfSK2WBRvJdnhmRUCiuhTrvquiGOIPf/view?usp=sharing

 

HINNAT

7,5km 43€ 31.12. asti, 1.1.-28.2.2023 jälkeen 53€

15km: 47€ 31.12. asti, 1.1. jälkeen 57€

 

 

25.3.2023